SİVAS, () - SİVAS'ta Belediye Başkanı Sami Aydın'ın seçimlerden önce dar gelirli vatandaşlar için söz verdiği Vefa Konutları Projesi, teslim tarihi olan 4 Eylül'den önce tamamlanarak hak sahiplerine verilmeye başlandı. Kurban Bayramı öncesi evlerine kavuşan vatandaşlar, kendilerine çifte bayram yaşatan Başkan Aydın'a teşekkür etti.
Sivas Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için kira öder gibi ev sahibi olmanın yolunu açan Vefa Konutları Projesi, Kılavuz bölgesindeki kapalı cezaevinin hemen üst kısmına inşa edildi. 2+1, 400 konutluk proje içerisinde bir cami, dükkanlar ve çeşitli sosyal donatılar yer alıyor. Hedeflenen süreden önce tamamlanan konutlar, teslim tarihi olan 4 Eylül'den önce hak sahiplerine verilmeye başlandı. Anahtarlarını alarak dairelerine giren hak sahiplerini büyük heyecan yaşadı. Temizlik yaparak eşyalarını yerleştiren vatandaşlar, Kurban Bayramı'nı yeni evlerinde geçirecek olmanın mutluluğunu yaşadı.
Başkan Aydın'a teşekkür eden hak sahipleri, "Başkanımız bize konutlarımızı belirlenen süreden önce teslim etti. Bizlere çifte bayram yaşattı. Dairelerimizi çok beğendik. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz, Allah hepsinden razı olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI