YALOVA Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, yaptığı açıklamada, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Yalova’da ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduk” dedi.

Hisarcıklıoğlu’nun Yalova ziyaretini değerlendiren Becan, “Yalova’da Sayın Başkanımızın katılımı ile gerçekleştirdiğimiz İş Dünyası Buluşması etkinliğimiz il protokolü olmadan sadece üyelerimize yönelik bir sohbet toplantısı şeklinde gelişti. Tüm üyelerimize odamıza kayıtlı mail adreslerinden yaptığımız davet ile olumlu dönüşler sağladık. Bu anlamda yoğun bir ilgi gösteren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Becan, şöyle devam etti; “Sayın Başkanımızı Yalova iş dünyası ile buluşturduk. TOBB şu anda ülkemizin her yönden teşkilatmış ve en güçlü sivil toplum kuruluşu. Ekonomiden eğitime, sosyal hayata kadar birçok alanda önder bir kuruluş. Bu anlamda da Ticaret ve Sanayi Odamızın yeni döneminde de inşallah TOBB’deki aktiviteleri bundan sonra daha da artarak devam edecek. Sayın Başkanımız hiçbir zaman Yalova’ya desteğini esirgemedi. Kendisi Yalova ile ilgili taleplerimizde ilgili Bakanlık nezdinde girişimde bulunmamıza, görüşme yapmamıza destek oldu. Bundan sonra da inşallah Yalova’nın geleceğe dönük bütün projelerinde TOBB’un desteği arkamızda olacak. Ondan dolayı da TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimizi, şükranlarımızı sunuyorum.”

FOTOĞRAFLI