ANKARA, () - YENİMAHALLE Belediyesi, Türk Standartları Enstitüsü (TS EN) Uluslararası Standardizasyon Kuruluşu (ISO) 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesine hak kazanmak ve belgede var olan güncellemelere uyum sağlamak amacıyla, iç tetkik birimleri öncülüğünde, çalışmalarına devam ediyor.
Yenimahalle Belediyesi bünyesinde, 25 müdürlük ve kalite yönetim sistem temsilciliği ile çalışan iç tetkik birimi, kurum içinde var olan eksiklikleri, uyulması gereken kriterleri belirledi. Kalite Yönetim Sistemi Standartları doğrultusunda liderlik, müşteri odaklılık, kalite politikası, kurumsal görev, yetki ve sorumluluklar, kalite hedefleri ve bunlara ulaşmak için planlama, operasyonel planlama ve kontrol başlıkları altında denetleme yapıldı. TS EN 9001:2015 Kalite Standardına uygunluğun sağlanması için her gün gelişen küresel dünyaya ve iletişim teknolojilerine uyum sağlamak amacıyla belirlenen kalite politikası çerçevesinde çalışmalara devam ediliyor.
‘ULUSLARARASI STANDARTLARDA BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İÇERİSİNDEYİZ’
Göreve geldiği günden beri sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, insan odaklı, vatandaşın hizmete ulaşımını kolaylaştıran bir bakış açısıyla projeler üretildiğini ifade eden Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar, “Belediye olarak yaptığımız hizmetlerin tümünde öncelik olarak Yenimahalle sakinlerinin huzuru ve güveni düşünülerek hareket edilmektedir. Saygı ve dürüstlük temeline dayanarak, uluslararası standartlara uygun, şeffaf ve erişilebilir hizmet temel politikamızdır. Yetkili kurumlarca yapılan denetlemelerde başarılı olunması ve sonucunda gerekli belgelendirmeye hak kazanılması bizim için büyük önem ifade etmektedir” dedi.
FOTOĞRAFLI