YEŞİLYURT Kent Konseyi üniversite sınavına girecek öğrencilerin stresini azaltmak, özgüven aşılamak ve motivasyonlarını artırmak amacıyla Gökhan Müftüoğlu'un katılımıyla 'Senin Hayallerine İhtiyacımız Var' konulu motivasyon eğitimi düzenledi.
Kongre ve Kültür Merkezi'nde öğretmenler, veliler ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Gençlere yatırım yapmak yerel yönetimlerin öncelikli görev alanıdır, Yeşilyurt Belediyesi bu anlamda üzerine düşen görevleri layıkıyla yerine getiriyor" dedi.
Üniversitesi sınavına girecek öğrencilere başarı dilekleyen Başkan Polat, "Sınava girecek olan genç kardeşlerimizin stresini azaltmak, özgüven aşılamak ve motivasyonlarını artırmak amacıyla düzenlenen motivasyon seminerini alanında deneyimli ve uzman bir eğitmen kardeşimiz Gökhan Müftüoğlu ile gençlerimizi buluşturduk. Tüm öğrencilerimize bu vesileyle derslerinde ve girecekleri sınavlarda başarılar diliyorum" diye konuştu.
Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu ise, 7'den 70'e bütün vatandaşların eğitim ve kültürel hayatlarına katkı sağlayan projelere ağırlık verdiklerini söyledi.
Müftüoğlu'nun, 1 buçuk saat süren seminerde öğrencilere sınava hazırlanırken ya da sınava girdiklerinde stresle karşı karşıya kalmaları halinde neler yapmaları gerektiğini anlattı. Oldukça keyifli ve neşeli geçen seminerde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Gökhan Müftüoğlu'na, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat tarafından teşekkür plâketi ve kayısı verildi.
FOTOĞRAFLI