Hasan BOZBEY/BURSA,() - BÖLGESEL Amatör Lig'de Bursa derbisinde Yıldırım Belediyespor sahasında Orhangazi Belediyespor'u ağırladı. Mücadeleyi ev sahibi uzatma anlarında attığı golle 1-0 kazandı.

Bölgesel Amatör Lig'de 8. Grup’ta Yıldırım Belediyespor ile Orhangazi Belediyespor arasında oynanan Bursa derbisinde gülen ev sahibi oldu. Minareliçavuş Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya Orhangazi Belediyespor hızlı başladı. 10'uncu dakikada Orhangazi Belediyespor’dan Lütfü’nün şutu üst direkten döndü. Yine 14'üncü dakikada gelişen Orhangazi Belediyespor atağında Oğuzhan net fırsattan yararlanamadı. İkinci yarıda kontra ataklarla gol arayan Orhangazi Belediyespor’da 80'inci dakikada Lütfü’nün vurduğu top bir kez daha direkten döndü. Maçın uzatma dakikalarında ise Yıldırım Belediyespor Bartu ile bulduğu golle galip geldi.

Karşılaşmayı Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan birlikte izledi. Maçta Yıldırım Belediyespor'dan Feyyaz da yedek kulübesinde kırmızı kart gördü.

(FOTOĞRAFLI)