EGE Üniversitesi Tire Kutsan Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürlüğü'ne yeniden atanan Doç. Dr. Ahmet Kaya, Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette MYO Müdürü Kaya, Kaymakam Tanrıseven'e kurumun akademik çalışmaları ve sosyal faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Kaymakam Tanrıseven'in yükseköğretimin içinden gelen bir mülki amir olmasının Tire için bir şans olduğunu dile getiren Doç. Dr. Kaya, "Sayın Kaymakamımız her zaman yanımızda. Kendisine destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Doç. Dr. Ahmet Kaya'nın başarılı çalışmalar yaptığını belirten Kaymakam Tanrıseven de kendisine görevinde başarılar dileyerek her konuda destek vereceklerini belirtti. Göreve başladığı günden bu yana Tire'de yükseköğretimi geliştirmek için çalışma yaptıklarını belirten Tanrıseven, 250 kişilik yükseköğrenim öğrenci yurdunun yatırım planına konulduğunu söyledi. Tire'ye yeni fakülte ve yüksekokulların açılması için çaba gösterdiklerini belirtti.

Ege Üniversitesi Tire Kutsan MYO Müdürü Doç. Dr. Ahmet Kaya'ya ziyareti sırasında Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Necla Kırcalı Gürsoy ve ÖSYM Sınav Merkezi görevlisi Ayhan Aytiş eşlik etti.

İZMİR, ()

FOTOĞRAFLI