Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, () - AK Parti'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, "Yükümün ağır olduğunu biliyorum. Omuzlarıma ağır bir yük bindi ve bunun bilincindeyim" dedi.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından partisinin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mehmet Zeybek, "Benim aklımda ve fikrimde böyle bir şey yoktu. Genel merkezden böyle bir talimat da gelince yükümün ağır olduğunu biliyorum. Omuzlarıma ağır bir yük bindi ve bunun bilincindeyim. İnşallah Afyonkarahisar halkımıza ortak akılla idare edilebilecek belediyecilik anlayışıyla hizmet etmek istiyoruz. Allah da bize yardım ederse bu memlekete yapılması gereken neyse en iyisini yapmaya gayret sarf edeceğiz. Tabii ki tek başımıza değil ekip olarak çalışacağız" dedi.

Afyonkarahisar'ın daha yaşanabilir bir şehir olması için çalışacaklarını kaydeden Zeybek, herkesin hemfikir olduğu projeleri hayata geçireceklerini aktardı. Zeybek, "Adaylığımız ani olduğu için projemiz yoktu. Fakat hazırlıklarına başladık. Rahatça yaşanılabilir, herkesin hemfikir olduğu, rahatlıkla 'İyi ki buradayım' diyebileceği bir şehir düşünüyoruz. İnşallah bunu da gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Afyonkarahisar'ın en büyük problemlerinden birinin trafik olduğunu vurgulayan Mehmet Zeybek, trafik konusunda çözüm odaklı çalışma yürüteceklerini aktardı. Zeybek, şöyle dedi:

"Trafiği de inşallah kuracağımız ekiplerimizle birlikte bir çözüme kavuşturacağız. Önceliğimiz olacak ve herkesin müşteki olduğu bir konu. Ayrıca biliyorsunuz devam eden projeler var ve devlette devamlılık esastır. Yarım kalan projeler elbette tamamlanacak. Buna yeni projeler ilave edilebilir. Mevcut Başkan Burhanettin Çoban arkadaşımız, yapılacak şeyleri birlikte istişare ederiz. Onun yapmak istediği ve gönlünden geçirdiği projeler varsa oturur kararlaştırırız ve devam edilir. Ayrıca yeni projeler devam edilir. İnşallah sosyal yaşam kalitesini artıracak güzel projelere imza atacağız."

FOTOĞRAFLI