TOKAT () - SİVAS'ta okuyan Ayşenur Topal, kaldığı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda topladığı mavi kapakları sosyal medya üzerinden iletişime geçtiği Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler'e engelli arabası almak için teslim etti.
Cumhuriyet Üniversitesi'nde okuyan Ayşenur Topal, engelli arabası alabilmek için kaldığı KYK yurdunda oda oda gezerek 12 bin adet mavi kapak topladı. Bir engelli vatandaşın hayatını kolaylaştırabilmek için Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler'e sosyal medya üzerinden mesaj attı. Başkan Bekler, konuyla alakalı yardımcı olacaklarını söyledi ve öğrenci olan Ayşenur Topal'ı Turhal'a davet etti.
Sosyal medya üzerinden attığı mesajın dikkate alınmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Ayşenur Topal, "Belediye başkanımıza sosyal medya aracılığıyla mesaj attım, Bitlis'te görev yapan bir asker ağabeyimizi,n sosyal medya üzerinden mesaj kendisinden konteyner isteğini yerine getirmişti. Ben de 'neden mesaj atmayayım' diyerek sosyal medya üzerinden mesaj atarak yardım istedim. Belediye başkanımız eğitim kökenli olduğundan dolayı mesajıma hızlı bir şekilde cevap vererek isteğime karşı kayıtsız kalmayacağını ve beni belediyeye davet etti. Turhal Belediyesine geldiğimde geri dönüşümden sorumlu arkadaşlar benimle ilgilenerek yardımcı oldular. Başkanımızı da ziyaret ederek duyarlılığından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledim'' dedi.

FOTOĞRAFLI