Çorum Belediyesi, örnek bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Bahabey Çamlığı yanında yapımı tamamlanan ve bölgenin en modern Hayvan Hastanesi olarak gösterilen Çorum Belediyesi Hayvan Hastanesi 29 Mart’ta düzenlenecek törenle hizmete açılacak. Hayvan Hastanesi’nde kedi, köpek ve kanatlılar başta olmak üzere tüm hayvanlara müdahale edilebilecek.

Hakem Mahmut Selçuk’a saldıran 4 sanığa ceza yağdı Hakem Mahmut Selçuk’a saldıran 4 sanığa ceza yağdı

Sahipsiz sokak hayvanları konusunda çok önemli bir çalışmaya daha imza attıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Bölgemizin en modern, Türkiye’ye ise örnek olacak hayvan hastanemizi söz verdiğimiz sürede tamamladık. Hayırlı olsun” dedi.

Bölgenin en büyük ve donanımlı tesisini Çorum’a kazandırdıklarını vurgulayan Başkan Aşgın, “Hayvan hastanemizde ameliyathaneler, müşahede odaları, karantina odaları, muayene odaları yer alıyor. Kısaca, bir hayvan hastanesinde ne olması gerekiyorsa, hangi cihazlara ve donanıma sahip olması gerekiyorsa her şey düşünüldü. Muazzam bir hayvan hastanesini, Türkiye’ye örnek olacak bir projeyi şehrimize kazandırdık. Tedaviye ihtiyaç duyan hayvanların her türlü tetkik, muayene ve bakımları uzman veteriner hekimlerimiz tarafından yapılacak” dedi.

Hayvan Hastanesi’nin açılışını 29 Mart Cuma günü saat 14.00’te yapacaklarını belirten Başkan Aşgın “Bölgenin en modern hayvan hastanesinin açılışına tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.” diyerek açılışa tüm Çorum halkını davet etti.