Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, çeşitli sağlık sorunları bulunan ve aralarında gazeteci Elif Sarıhan’ın da bulunduğu 7 kişiyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hasta ve yakınlarıyla sohbet ederek, taleplerini dinleyen Yılmaz, bazı ailelerin çeşitli istekleri üzerine "Her zaman sizlerin yanınızdayız" dedi.
2008 yılında başlayan hasta ziyaretleri ile bugüne kadar 3 binden fazla kişiyi evlerinde ziyaret ederek vatandaşların zor zamanlarında yanında olan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, anlamlı ziyaretlerine, bu hafta 7 kişinin daha kapısını çalarak devam etti.
Başkan Yılmaz, Memleketim Bolu Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Elif Sarıhan ile Öznur Caner, Sabri Dönmez, Muhsin Gülşen, İbrahim Temel, İrfan Karanfil ve hastanede tedavi gören Metin Kaya Alpsoy’a geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

“En mutlu olduğumuz ve dua aldığımız çalışmamız”
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Diğer kurumlarla müşterek yürüttüğümüz bu ziyaretlerin iki amacı var: Sizlere moral aşılamak, hem de varsa sıkıntılarınızı dinleyerek çözümler üretmek. Bunun için gayret gösteriyoruz" dedi. Yılmaz ayrıca, en mutlu oldukları ve en çok dua aldıkları çalışmanın ‘hasta ziyaretleri’ olduğunu belirterek, Bolu Belediyesi’nin ve devletin tüm kurumlarının vatandaşının her zaman yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini vurguladı” diye konuştu.