Bolu Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Bolu kent merkezinde hizmet veren özel halk otobüslerine binişlerde kullanılan Bolu kartların, teknolojik yeniliklere uyum sağlayabilmesi amacıyla güncellenmesi gerektiği belirtildi.
Açıklamada ayrıca, Bolu kartını güncellemek için 25 Aralık 2016 Pazar gününe kadar gerekli belgelerini getirerek kartlarını yenileyen tüm üniversite öğrencilerine Bolu Belediyesi tarafından 10 biniş hediye yükleneceği ifade edildi. Yapılan açıklamada, teknolojik yeniliklere uyum sağlamak amacıyla şehir içi ulaşımda kullanılan Bolu kartların güncellenmesi gerektiği belirtilerek şu ifadeleri yer verildi;
“Teknolojik yeniliklere uyum sağlamak amacıyla, şehir içi ulaşımda kullanılan Bolu kartların güncellenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda 25 Aralık 2016 Pazar gününe kadar Bolu kartın güncellenmesi için gerekli olan belgeleri getirerek kartlarını yenileyen tüm üniversite öğrencilerimize Bolu Belediyesi tarafından teşekkür mahiyetinde yeni kartlarında kullanabilecekleri 10 biniş hediye yüklenecektir. Öğrencilerimize gösterdikleri hassasiyet nedeni ile teşekkür eder, vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.”