Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek Karacabey Yeniköy Sahil Düzenleme Projesi kapsamındaki çalışmalardan etkilenecek esnaflarla bir araya geldi.
Karacabey’in turizm açısından adeta çehresini değiştirecek olan Yeniköy Sahil Düzenleme Projesi’nde 2017 yılında start alacak çalışmalar için gün sayılıyor. Proje kapsamında yer alan ve bir kısmı da belediyenin mülklerinde kiracı olan esnaflarla araya gelen Belediye Başkanı Ali Özkan, meselelerinin çözümü için belediyenin her zaman yanlarında olacağı mesajını verdi.
Özkan, her zaman toplumun bütün kesimleri ile istişare hainde olduklarını belirterek, uygulanacak projeden esnafın asgari etkilenmesi için yasaların el verdiği ölçüde ellerinden geleni sürdüreceklerini kaydetti. Makamlardan güç almak yerine, makamlara güç katmayı ana ilke edindiklerini ve ‘Mobil Başkan’ sıfatı ile 7 gün 24 saat vatandaşlarla bir araya geldiklerini aktaran Özkan, başkanlık makamının bütün vatandaşlara açık olduğunu dile getirerek, “Vatandaşımız bize nasıl ulaşacağını gayet iyi biliyor. Telefonumuz da kapımız da vatandaşımıza her zaman açıktır” şeklinde konuştu.