MHP Çamlıhemşin Belediye Başkan Adayı Eyüphan Zararsız 31 Mart’ta benim ve ekibimin kazanması ile Çamlıhemşin ilçemiz kazanmış olacak diyerek “bölgemizdeki sorunları köklü olarak çözüme kavuşturacak yapıya sahip ekibimiz var, partimiz var, liderimiz var, teşkilatımız var. Yapamayacağımız hiçbir projenin sözünü vermeyeceğiz, ne yapabiliyorsak onun sözünü vereceğiz. Yerel yönetimlerde vatandaşımızın esnafımızın tüm sorunlarını kendi sorunumuzmuş gibi çözüme kavuşturacağız. Kesinlikle esnafımızın milletimizin zarara uğratılacak hiçbir proje gündeme gelmeyecektir” dedi.

Bölgenin turizm bölgesi olduğuna dikkat çeken Zararsız “Turizmle gelen artılar olduğu gibi eksilerde vardır. Bu eksilerin çözümünü de Çamlıhemşin’de milletimizle masaya yatırıp gerekeni yapacağız. Çamlıhemşin İlçemizde Esnafımızın İş Hacmini 12 Aya Çıkarmak Amacı İle İlçemize Turizm Fakültesi kazandıracağız. İlçemizin örf ve ananelerini yansıtan festivaller düzenleyeceğiz. Hafta sonları turlar geziler düzenleyeceğiz, bu turlardan kesinlikle ücret almayacağız. Çamlıhemşin bizim için çok değerlidir, birilerinin at oynatacağı bir ilçe değildir. Hele ki dış sermayelere peşkeş çekilecek bir ilçe hiç değildir. Vatandaşımızın esnafımızın haklarına daima sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Projelerini açıklayan MHP Çamlıhemşin Belediye Başkan Adayı Eyüphan Zararsız “Belediyemiz bünyesinde su paketleme dolum fabrikası kuracağız ve belediyemize artı bir gelir sağlayacağız. Sizinde bildiğiniz gibi en kaliteli doğal kaynak suları Kaçkar dağlarından ve yaylalarından çıkmaktadır. Sokak hayvanlarımız için rehabilite bölgesi oluşturarak, sokaktaki canlar koruma ve orman parkı alanı yapacağız. Belediyemiz bünyesinde veteriner hekimimiz olacak. Hayvanların her türlü bakım ve aşıları yapılacak. O bölge içinde barınakları olacak, canları istediğinde girip barınaklarında yatacaklar. Çamlıhemşin’de yerli hayvan yetiştiricilerine teşvik amaçlı yem, mısır ve arpa desteği vereceğiz. Veteriner desteği sağlayacağız, kesinlikle üreticilerden bir ücret talep etmeyeceğiz” dedi.

İlçemizde park sorunu olduğundan esnaflarımız yazın iş kapasiteleri düşmektedir diyen Zararsız “ilçemize acilen bir katlı otopark yaparak, alternatif yolu hemen hayata geçireceğiz. Ayder Yaylasında otopark sorunu çözülecek, esnaflarımızın huzur ve refahı için ayda bir belli başlı mekanlarda toplantılar yapılacak, esnafın halkın sorunları dinlenecek. Belediyemizin kapısı burada 12 ay yaşayan esnafımıza, halkımıza açık olacak, vatandaş veya esnaf gelip saatlerce dışarda beklemeyecek. Mağdur vatandaşlarımızın sorunları aciliyetle çözülecek, ne gerekiyor ertelenmeden yapılacak. İlçe Merkezinin temizliğine özen gösterilecek, belediyeye ait wc’ler yapılacak, vatandaş ilçe merkezinde wc aramayacak. Belli başlı bölgelerde çarşı içlerinde çeşmeler konulacak yani ilçede biri bayılsa su derdi çekmeyecek. Köylerimizde, mahallerimizde elektriksiz ev kalmayacak, durumu olmayanların elektrik ihtiyaçları karşılanacak. Çamlıhemşin Belediyemize ait dinamo sistemli elektrik üreten, derenin itme gücü ile çalışan, çevreyi kirletmeyen küçük küçük santraller kuracağız, ilçemizin elektriğini kendimiz üreteceğiz, esnafımız milletimize destek olacağız. Konut sorununu bir an önce çözerek ilçe merkezinin canlanmasını sağlayacağız. Çamlıhemşin Minibüsçüler Kooperatifimizin Ardeşen İlçemizde durak yeri olmadığından Çamlıhemşin İlçesinden Ardeşen İlçemize alışverişe giden vatandaşlarımızın mağdur olmaması için, Ardeşen ilçemizde durak yeri tahsis edilmesi için gerekli çalışmaları başlatacağız” açıklamasında bulundu.

Zararsız “ Kısaca az konuşacağız çok çalışacağız milletimizi esnafımızı huzura kavuşturacağız diyen Belediyecilik doğumdan mezara kadar insanlara hizmet etme sanatıdır, düşenin elinden tutup kaldırma sanatıdır” diyerek belediye meclis üyesi adaylarının isimlerini açıkladı.

BELEDİYE MECLİS ADAYLARIMIZ
1.Şakir KESTİ
2.Sinan Kurkut
3.Tuna Sarı
4.Ömür Yaşar
5.Hatice Serin
6.Erkan Kuyumcu
7.Hakan Aktuğ



İL GENEL MECLİS ADAYLARIMIZ
1.Kemal Kurkut
2.Ali Özkurt

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
1.EYÜPHAN ZARARSIZ

MHP Çamlıhemşin Belediye Başkan Eyüphan Zararsız Kimdir ?

01.04.1977 Çamlıhemşin Doğumluyum. İlk Okulu Mikron Kavak İlkokulunda tamamladım, orta öğrenimi Çamlıhemşin Lisesinde açık öğretimle bitirdim, lise öğrenimime de açık öğretimle devam etmekteyim. Çamlıhemşin ilçesinde dedemin babamın mesleği olan fotoğrafçılık mesleği ile ilçemizde hizmet vermekteyim. Türkiye Arı Yetiştiriciler Birliği üyesiyim ve sertifikalı arı yetiştiricisiyim. Askerlik Görevini Gaziantep İslahiye İlçe Jandarma Komutanlığında btks bölümünde istihbarat yazıcısı Jandarma Çvş Adayı Onbaşı Olarak tamamladım. Çamlıhemşin Esnaf Sanatkarlar Başkanlığı seçimlerinde denetleme üyesi olarak ekibimle seçimi kazandık fakat ilçe başkanlığı görevimden dolayı görevi başka arkadaşıma devrettim. Ayrıca doğa sporları ve doğa fotoğrafçılığı yapmaktayım. Çamlıhemşin ilçesinde doğmuş, Çamlıhemşin ilçesinde yaşamaya devam eden biri olarak ilçemizde 12 ay yaşayan herkesin derdini sıkıntısını bilen biri olarak, İl Genel Meclis Üyelerimle Belediye Meclis Üyelerim ile kısaca ekibimle herkese hizmet için MHP teşkilatım tarafından aday olarak gösterildim.