Bilecik’i Bölgesel Lig (BAL)’da temsil eden Bilecik İl Özel İdarespor’un fedakar yöneticileri, futbolcuların içme suyu ihtiyacı gibi bazı işleri yardımcı personel olmadığı için kendileri yapmak zorunda kalıyorlar.
Bu sene BAL’a çıkarak Bilecik temsil olacak Bilecik İl Özel İdarespor’a maddi imkansızlık devam ederek, borç harç para bulunarak başvuru yapılan BAL’da sorunlar da beraberinde geldi. Bu hafta kendi evinde ilk maçına çıkan Bilecik İl Özel İdarespor’un son antrenmanında maddi imkansızlıklardan dolayı masör, yardımcı antrenör, kaleci antrenörü, top toplayıcı, malzemeci olmayışı işi başa düşürdü. Kulüp Başkan Yardımcısı Sadık Geze ve gönüllü ve fahri yönetici Cem Çatal’ın futbolculara su taşımaları gözlerden kaçmadı. U-17 oynayan gençlerin kale arkasına geçirilerek top toplatılan antrenman sonrası ise, futbolcular kendi malzemeleri kendileri taşıdılar.
Bu yaşanan imkansızlıklara iş adamlarının ve Bilecik bürokrasisinin hale duyarsız kalması karşısında üzüldüklerini belirten spor severler, bu kadar imkansızlıklara rağmen, Bilecik Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nün Edebali Stadı’nda yapılan antrenman için para istemesinin işin tuzu biberi olduğunu anlattılar.