Mhp Çamlıhemşin İlçe Başkanı Eyüphan Zararsız başkanlığında bir araya gelen Teşkilatlardan Sorumlu Kemal Kurkut, Eroğlu Kurkut, ilçe Başkan Yardımcıları Güven Çolak , Yusuf Günba, Recep Gölge, Hamza Kaçalin, Erhan Kızılhan, Güven Serkan Sarı, Şakir Kesti, Recep Kesici, Zafer Güler, Bergal, Dikkaya, Çayırdüzü , Topluca Köyü Bölge Başkanı Mustafa Musaoğlu ortak basın açıklamasında Milliyetçi Hareket Partisi Çamlıhemşin teşkilatı olarak görevimizin başındayız, son nefes, son damla kana kadar genel başkanımızın emrindeyiz dediler.

Mhp Çamlıhemşin İlçe Başkanı Eyüphan Zararsız yaptığı açıklamada “ Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, millet iradesine olan saygısını ve demokrasiye olan inancını her platformda dile getirerek önce ülkem ve milletim demiştir. Türkiye’yi bölüp parçalamak isteyen güç odaklarının karşısında dimdik duran ülkemizin ve milletimizin yüksek menfaatlerini koruyan Türkmen Beyi’mize sadakat bundan sonrada şiarımız olacaktır dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çamlıhemşin teşkilatı olarak görevimizin başındayız,son nefes, son damla kana kadar Genel Başkanımızın emrindeyiz diyen Zararsız” Türk Milliyetçiliğinin yegane temsilcisi Milliyetçi Hareket Partisidir; Mhp’nin varlık sebebi sadece politikada Türk Milliyetçiliğinden ibaret değildir. Aynı zamanda bu fikriyatı yeniden devlet felsefesi haline getirmektedir. Milliyetçi Hareket Partisini etkisiz hala getirmeye çalışanlar bunu başaramayacaklar, Mhp kamu oyunda muvaffakiyeti her türlü taktirin üstündedir. Mhp kamuoyunda oluşturulmak istenen algının aksine emin adımlarla iktidar yürüyüşüne devam etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi Kervanı Mart 2018’de gerçekleştirileceğimiz olağan büyük kurultay ile birlikte ve yeni bir ivmeyle 2019 seçimlerine doğru yol alacaktır. Milliyetçi Ülkücü hareketi bölmeye, Mhp yi etkisizleştirmeye hiçbir ayrılıkçı tertibin gücü yetmeyecektir. Milli Birliğin çimentosu olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin küçüldüğünü sanan veya bu görüşü yaymaya çabalayanlarsa hüsrana uğrayacaklardır. Biz Vatan Millet Devlet ve Bayrak sevdasıyla çıktığımız bu kutlu yolda kirli ve ucuz siyasetin batağına saplanmadık, bundan sonrada saplanmayacağız. Bin bir meşakkatle bugünlere taşıdığımız siyasetimizin geleceğini heba etmedik bundan sonrada heba etmeyeceğiz. Bunların hilafına vaziyet alanlara ortalıkta gezip ayak bağı olanlara hiç ama hiç eyvallah etmeyeceğiz oynadıkları oyunları başlarına geçireceğiz,Biz Türk Milletinin Umudu, Türkiye’nin korkusuz gücü Türk İslamın sönmeyecek Ülküsü Milliyetçi Hareket Partisiyiz. Mensubu olduğumuz kutlu dava, milli namusu milli varlığı milli hakları ne olursa sonuna kadar müdafaa edecek sonsuza kadar bu duruşundan ayrılmayacaktır dedi.

Afrin’de canı ile kanı ile mücadele eden kızıl elma yolunda görev alan tüm güvenlik güçlerimize yüce Allah’tan güç kuvvet diliyorum, ezanlarımız dinmesin diye bayraklarımız inmesin diye şehit olan bütün kardeşlerime yüce Allah’tan rahmet diliyorum diyen "Zararsız Allah Vatanımıza Milletimize Devletimize zaval vermesin düşmana gün yüzü göstermesin.Allah Türkü Korusun Ve Yüceltsin,Ne Mutlu Türküm Diyene" açıklamasında bulundu.