8-11 Eylül 2016 tarihleri arasında Romanya-Bükreş’de düzenlenen ve 42 ülkenin katıldığı Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olarak Türkiye’yi gururlandıran Milli sporcu Gökçe Göğebakan, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’na davet edildi.
Avrupa Şampiyonası’ndaki ilk maçında Yunanlı rakibini 8-4, ikinci turda Ukraynalı rakibini 7-1, yarı finalde İtalyan ve finalde ise İspanyol rakibini farklı skorlarla yenerek birincilik kürsüsündeki yerini alan Gökçe Göğebakan her geçen gün başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.
Ziyarette bulunan Taekwondo İl Temsilcisi Hasan Altunışık, Gökçe’nin çok yetenekli ve başarılı bir sporcu olduğunu, Konya’da yapılan Rumi Çocuk Oyunları Uluslararası Taekwondo Şampiyonasında da şampiyon olduğunu, Marmaris’te düzenlenen yıldızlar Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda 2015 yılının Avrupa Şampiyonu Zeynep Taşkın’a finalde yenilerek Türkiye 2. Si olduğunu, Konya da yapılan minikler Taekwondo Türkiye Şampiyonasına da katılarak çoğu maçlarını nakavt ile alarak orada da şampiyon olduğunu belirtti. 6-7 Ağustos 2016 tarihlerinde Nevşehir’deki milli takım seçmesinde maçlarını bariz üstünlüklerle aldığını, finalde yine kulüp sporcusu Zeynep Taşkın İle tekrar karşılaştıklarını ve Milli Takıma katılmaya hak kazandığını ifade etti.