Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Vatanseverler Korumalı Futbol Takımı, Üniligteki ilk mücadelesinde Ankara Üniversitesi Cats ile karşılaşacak.
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Vatanseverler Korumalı Futbol Takımı, 11 Aralık Pazar günü ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesi’nde Ankara Üniversitesi Cats’i ağırlayacak.
Vatanseverler Amerikan Futbol Takımının Koçu Yard. Doç. Dr. Mustafa Levent Yener, “Maçımızı ilk kez Dardanos yerleşkesinde oynayacağız, takımım adına söylenecek çok fazla şey olduğunu düşünmüyorum. Çünkü hepimiz bu maça konsantre olmuş durumdayız. Yepyeni bir kadro kurduk diyebilirim. Ancak aramıza katılan yeni çalıştırıcılarımız ve oyuncularımızla birlikte yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.Ankara Cats bildiğimiz bir rakip ve grubumuzun en zorlu takımlarından biri. İlk maçımızı kazanarak, grupta üstün başlamak için elimizden geleni yapacağız.Tüm Çanakkale halkını güzel bir pazar gününde saat 13:00’ da takımlarını desteklemeye bekliyoruz" diye konuştu.
Ünilig B grubunda mücadele eden Vatanseverler Amerikan Futbol ekibi grubundaki ilk maçına 11 Aralık Pazar günü çıkacak. Düzce Üniversitesi kendi evinde Dumlupınar Üniversitesini ağırlayacak. B grubunun bir diğer güçlü ekibi Akdeniz Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi ile karşılaşacak.