AK Parti Ilgaz İlçe Başkanı İsmail Akbak, Kadın Kolları Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Ilgaz ilçe emniyet amirliğinde görevli polis memurlarını ziyaret ederek “Polisimizin Yanındayız” mesajı verdi.
İlçede görevli polis memurları ile görüşen AK Parti İlçe Başkanı Akbak, polislerin Türkiye Cumhuriyeti’nin huzur kaynağı olduğunu belirterek, her zaman polislerin destekçisi olduklarını söyledi.
10 Aralık tarihinde yaşanan terör saldırısının ardından büyük bir üzüntü duyduklarını belirten Başkan İsmail Akbak, "Türkiye Cumhuriyeti birlik ve beraberlikle ayakta duruyor. Biz, bir ve beraber olursak aşamayacağımız hiçbir engel yok. Kim ne derse desin, kim ne yaparsa yapsın, Türk Milleti bir yumruk olduğu sürece kimse ne vatanımızı bölebilir, ne de bayrağımızı indirebilir. Bu kapsamda en önemli görevi icra eden, Türk Milleti’nin huzur, güven ve canını, canı pahasına koruyan, bu uğurda bir an bile düşünmeden canını feda eden Türk Polis Teşkilatımızın her daim arkasında ve takipçisiyiz. Onların güçlenmesi, onların daha iyi mücadele edebilmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.