Çankırı'ya hamamdan saunaya dönüştürülen bir tesise usta olarak Rize'den giden Ali Seven bir anda şehrin gündemine otudu. Çankırı'ya sauna ustası olarak gelen Ali Sever, yanından hiç ayırmadığı ve adını 'Prenses' koyduğu keçisiyle gezerken kentte sempati toplamaya başladı.

Tuz Rehabilitasyon Merkezine dönüştürülen çankırı Karataş Hamamı'na sauna yapmak için  Rize'den Çankırıya giden  Ali usta ve yanından hiç ayırmadığı keçisi kentte biranda popüler oldular.  Rize'nin  Çamlıhemşin İlçesi'ndeki yeğeninin henüz 10 günlükken hediye ettiği süt keçisini özenle büyüten iki çocuk babası 56 yaşındaki  Ali Sever, adını ' Prenses' koyduğu keçisini 13 aydır yanından biran olsun ayırmıyor.

İşi gereği  Türkiye'nin farklı bölgelerine sık sık seyahat ettiğini belirten  Ali Sever "Ben sauna yapım ustasıyım. İş nedeniyle birçok şehre gittim. Son bir yılda 60'a yakın şehir gezdim ve  Prenses'i de hiç yanımdan ayırmadım. Onun rahat edebilmesi için minibüs satın aldım ve bu aracımla sürekli birlikte seyahat ediyoruz. Alışverişten bankaya, lokantaya yani her yere birlikte gidiyoruz. İnsanlar önce garipsiyor ama hep sempatiyle bakıyorlar" dedi.

Prensesin en yakın dostu olduğunu ve ondan vazgeçmesinin mümkün olmadığını belirten Sever, "Bazıları keçiyi kesmemi söylüyorlar, ben de tepki gösteriyorum. Ben Prensesime nasıl kıyarım. Vadesiyle ölünceye kadar beraberiz" dedi.  

Çankırı'dan sonra  İstanbul'a oradan da  Hatay'a iş için gideceğini de anlatan Sever, "Yolumuz uzun ama prensesim bana eşlik ediyor. Sıkılmadan seyahat ediyoruz" dedi.