Çayeli Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, bakım gören engelliler ile bir araya geldi.

Ziyareti esnasında eğitim gören engelliler ile sohbet eden Başkan Esmen hazırlatmış olduğu hediyeleri dağıttı. Çayeli Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin içerisinde bulunan sosyal aktivite alanlarını gezdikten sonra açıklama yapan Esmen şu ifadelere yer verdi;

“ 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması sebebiyle bakım merkezimizi ziyaret ettik. Buradaki engelli kardeşlerimiz ile bir araya gelmekten inanın çok mutluluk duydum. Şu bilinmelidir ki bizlerde birer engelli adayıyız. Bu gibi bakım merkezlerinde veya evlerinde bulunan engelli kardeşlerimize bir gün değil her gün destek olmamız gerekir. Onlar ne kadar da engelli olsalar bile bizlerin sayesinde engelsiz bir yaşam sürdürebileceklerini hissettirmemiz gerek. Belediyemiz olarak bu konuda çok hassas tutumumuz olduğunu ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle tüm engelli kardeşlerimiz 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlar, saygılar sunarım.” Dedi.

Başkan Esmen diğer programlara katılmak üzere eğitim merkezinden ayrıldı.