İlçe Kaymakamı Sayın Oğuz ŞENLİK öğrencilerle samimi bir ortamda yaptığı söyleşi esnasında kendi hayatından da kesitler vererek; başarının kolay elde edilmediğini bunun için çok mücadele edilmesi gerektiğinden bahsetti

İlçe Kaymakamı Sayın Oğuz ŞENLİK, Çayeli’nin gözbebeği Çayeli Fen lisesi öğretmenleri ve öğrencilerine moral vermek için katıldıkları bu etkinlikte tatillerini bırakıp şu an ders veren öğretmenlere ve bu güzel kampı organize eden ekip adına Çayeli Fen Lisesi Müdürü Sayın Abdüllatif KÖMÜRCÜ’ye teşekkürlerini bildirdi. Çayeli Fen Lisesi’nden çok umutlu olduklarını dile getiren İlçe Kaymakamı Sayın Oğuz ŞENLİK her şeyin çok güzel ve yolunda olduğunu söyledi.

Öğrencilerin isteklerini soran İlçe Kaymakamı Sayın Oğuz ŞENLİK, öğrencilerden gelen talepleri dikkatle dinleyip notlarını aldırttı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin ŞAHİN kampa katılımın oldukça iyi seviyede olduğunu söyledi.02.07.2018 tarihinde başlayan yaz kampında 71 öğrencinin yatılı olarak eğitim-öğretim hizmeti aldıklarını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin ŞAHİN, kampın üçte birini tamamlayan öğrenciler için düzenlenen bu etkinliğinin ve her pazar yapılan gezilerin öğrencilerin moral ve motivasyonları açısından çok değerli olduğunu belirtti. Çayeli Fen Lisesi’nin, Çayeli’nin önemli bir değeri olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin ŞAHİN yapılan çalışmalardan mutluluk duyduğunu belirtti.

 İlçe Müftüsü Sayın Mehmet UZUN, herkesin tatilde olduğu bu dönemde öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin bu kampta olmasının takdir edilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca Sayın Kaymakamımızın ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün burada olmalarının değeri ve anlamı büyüktür ifadelerini kullanan Sayın UZUN her zaman öğrencilerin yanında olduklarını dile getirdi.

Çayeli Fen Lisesi Müdürü Sayın Abdüllatif KÖMÜRCÜ, etkinliğe katılan İlçe Kaymakamı Sayın Oğuz ŞENLİK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin ŞAHİN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Muzaffer OVALI, İlçe Müftüsü Sayın Mehmet UZUN ve beraberindekilere; ayrıca çocuklarını emanet eden velilere verilen destek ve duyulan güvenden dolayı teşekkürlerini belirtti.

Düzenlenen etkinlik Çayeli İlçe Kaymakamı Sayın Oğuz ŞENLİK’in de öğrencilere eşlik ettiği horonla coşkulu bir şekilde sonlandı.