Çayeli Gençlerbirliği Spor Kulübü Yönetim Kurulu İsim değişikliğinden sonra yapmış olduğu toplantıda 2017-2018 sezonu Yeni Yönetim Kurulu belirlendi. Yönetim Başkan Zafer KADILAR, Mehmet Zeki YILMAZ, Samim TAŞ, Ümit KERİMOĞLU, Abdul Kerim SARI, Mehmet YILMAZ, Abdulsamet YILMAZ, Erdi ÇOLAK isimlerinden oluştu.

Yönetim Kurulu Başkanı Zafer KADILAR yapmış olduğu açıklamada; “Yeni sezonda Çayelimize yakışan her yönüyle örnek bir kulüp yapısı oluşturmayı hedefledik. Amacımız hedefleri olan bir kulüp, hedefleri olan bir yönetim oluşturmaktı. Kısa ve uzun vadede yapmamız gerekenler konusunda yönetim kurulu olarak planlar oluşturduk. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Öncelikle yeni hocamız ve teknik ekiple anlaşmaya vardık. Teknik Sorumlu olarak Ahmet Behiç MUŞDAL Yardımcı Antrenör Kadir ÇORAPÇI Kaleci Antrenörü Rafet KADILAR ile anlaşma sağlandı. İnandığımız güvendiğimiz bir teknik ekip oluşturduk. Mevcut futbolcu kadromuza ek olarak Teknik ekibimizin raporu doğrultusunda eksik olan bölgelere takviyeler yapacağız. Yeni sezonun tüm camiaya ve amatör futbol kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yeni sezonda takımı çalıştıracak olan teknik sorumlu Ahmet Behiç MUŞDAL ise açıklamasında, “Kişisel hedeflerime uygun gördüğüm yönetim ve takım kadrosu nedeni ile Çayeli Gençlerbirliği Spor Kulübü ile çalışmayı tercih ettim. Yeni yönetimle takımın hedefleri konusunda görüş birliği sağladık. Profesyonelce düşünüp, planlı bir çalışma sistemi ile mücadele karakteri yüksek bir takım yaratmaya çalışacağız. Takımın iskelet kadrosunun genç, gelişime açık potansiyeli olan bir kadro olduğunu belirten MUŞDAL,  İnanıyorum ki yeni yönetim ve futbolcu kadrosu ile birlikte önemli başarılara imza atacağız. Önceki yönetim ve teknik ekibe, bu kulüpte emeği geçenlere yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederim” şeklinde açıklamada bulundu.