İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan AB Proje Hazırlama ekibi yıl içerisinde, Ulusal ajansa AB projeleri başvuru sürecinde gösterdikleri üstün performanstan ötürü İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK tarafından başarı belgesiyle ödüllendirildi.

Çayeli ilçe Milli eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN; "Konuyla ilgili olarak, eğitim sürecinin her alanında büyük bir azim ve kararlılıkla çalışmalarımız devam etmektedir. Fakat AB projelerine başvuru ve katılım noktasında eksikliklerimiz vardı, bu eksikliğimizi gidermek için ilçemizde bir AB Proje hazırlama ekibi kurduk. Sağ olsun meslektaşlarım, mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalıştılar. Bu konudaki eksikliğimizi giderdiler. Bu yıl ilk defa birçok proje ile başvurularımızı gerçekleştireceğiz. İnşallah bu projeler de Ulusal Ajanstan geçer. Bu vesileyle proje ekibinde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK ise yapılan çalışmaları bizzat takip ettiğini, ekibin istekli çalışmalardan mutluluk duyduğunu ifade etti. Ekipteki tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımı tebrik ediyorum dedi.

Proje ekibini makamında kabul eden İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK proje ekibine başarı belgelerini takdim etti.