Mayıs ayında gerçekleşen bayrak değişimiyle birlikte dernekte yaşanan heyecan hız kesmeden sürüyor. Dernek Başkanı Mehmet Celal Arıcı, Başkan Yardımcısı Hızır Ali Gümüşler, Genel Sekreter Fatih Çomoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Çorapçı ve Mehmet Ali Çolak’ın katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde turizmden eğitime, Çayeli’nde yapılması planlanan havaalanından Ankara’da eğitimini sürdüren öğrencilere kadar pek çok konuda fikir alışverişinde bulunuldu.

Dernek üyelerini makamında kabul eden Rize Milletvekili Hikmet Ayar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çayelimiz ve Çayelili hemşehrilerimiz için yapılacak olan her türlü hizmete en üst düzeyde katkı sağlayacağız. Bu bağlamda derneğimizin yapmış olduğu çalışmaları takdir ediyor ve güzel çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.

Rize Milletvekili Hasan Karal ise makamında kabul ettiği heyete başarı dileklerini ileterek, “Ankara’da hemşehrilerimiz için birliktelik içerisinde çalışan derneklerin varlığından haberdar olmak bizleri mutlu ediyor. Bizler vatandaşlarımızın faydasına olacak her türlü projede tüm gücümüzle derneklerimize destek vermeye çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan Dernek Başkanı Mehmet Celal Arıcı da Çayeli ve Rize için yapılacak olan her birleştirici adımda kilometre taşı olmayı kendilerine görev edindiklerini belirterek, dernek çatısı altında faaliyet gösteren bütün üyelerin ve hemşehrilerin birliktelik içerisinde Çayeli’ni daha iyi yerlere getirmek adına özveriyle çalıştığını söyledi.

Kaynak : İsmail ÇORAPÇI