Vatandaşların yoğun katılımlarıyla gerçekleşen bayramlaşma töreni saat 13:30’da başladı ve yaklaşık iki saat sürdü.

Düzenlenen bayramlaşma programına vatandaşların yanı sıra Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla ESMEN, İlçe kaymakamı Oğuz Şenlik, İlçe Emniyet Müdürü Naci Atasever, AK Parti Çayeli ilçe başkanı İshak Karahan, Madenli Belediye başkanı Necip Yazıcı, Büyükköy Belediye Başkanı Hamza Saruhan ile çok sayıda protokol üyesi katıldı.

Program içerisinde sıraya giren ilçe halkı ile tek tek bayramlaşan protokol üyeleri vatandaşların bayramlarını tebrik etti.

ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKANI ESMEN: “Katılan Herkese Teşekkür Ediyorum”
Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla ESMEN kısa bir açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi; “ Öncelikle tüm vatandaşlarımızın ve kıymetli hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Bayram denince akla paylaşmak, sevgi, mutluluk ve hatırlanmak gelir. Bu kültürümüz bizlere geçmişimizden kalan bir mirastır ve bizlerde bu mirası en iyi şekilde gelecek nesillerimize taşımamız gerektiğine inanıyorum. Bu düşünceler ile Belediyemizce düzenlemiş olduğumuz programa katılan halkımıza teşekkür ediyor, sevgilerimi sunuyorum” dedi.