Çayeli Kaymakamlığının himayelerinde ve Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizatörlüğünde çocuklarımıza okuma konusunda ilgi ve istek uyandırmak toplumumuzda ise okuma konusunda farkındalık oluşturmak adına Çayeli İshakoğlu İlkokulu tarafından başlatılan Türkiye ‘de 81 ilin yurt dışında ise 13 ülkenin ortağı olduğu projenin sunumu ve sergisi Çayeli Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Programa Çayeli Kaymakamı Oğuz ŞENLİK, Çayeli Eğitim Fakültesi Dekanı Mehmet KÜÇÜK, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Salih YELKENCİ ve Mustafa KALENDER, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN, Çayeli Emniyet Müdürü Mahmut Naci ATASEVER, Çayeli İlçe Müftüsü Mehmet UZUN, Çayeli Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet YILMAZ, Çayeli Gençlik Merkezi Müdürü Emre ÇATAKLI, Çayeli Halk Sağlığı Müdürü Dr. Burcu AYDIN, Çayeli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yahya KESİC İ, Çayeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Göksel GÜMÜŞLER, Çayeli Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Ali ŞARK, Çayeli Dernekler Federasyonu Başkanı Yılmaz HÜSREV, Çayeli Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mustafa YEŞİLDAĞ, Okul Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Büyük beğeni toplayan sunum ve sergi sonrasında Kaymakam Oğuz ŞENLİK projede emek veren Okul Müdürü Uğur KÖSE, Müdür Yardımcısı Samet ÇALIK ve Proje Koordinatörleri Özge BEYAZ ile Sevilay YILMAZ ÇALIŞKAN ‘ı tebrik etti.