Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, Rize Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Küçük ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin ile çok sayıda davetlinin katıldığı projenin tanıtımı Çayeli Öğretmenevi ASO Kültür Merkezi Salonunda yapıldı.
İlçemiz Kız Meslek Lisesi Rehber öğretmeni Şule Yakupoğlu tarafından projenin İçeriği hakkında bilgiler verildi.

Eğitim seviyesini yükseltmek adına; eğitimde en temel unsur olan öğretmen Her ay düzenli olarak yapılması düşünülen ve ilçenin her türlü eğitim etkinliğine fayda sağlayacağı düşünülen çalışmaları kapsayan proje, katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi. Ayrıca Çayeli Fen Lisesi Rehber öğretmeni Fatih Avcı tarafından, velilere yönelik “Öğrenci Başarısında Veli Tutumlarımız” ve “Çocuklarımıza karşı Yaklaşım Biçimlerimiz” ile alakalı bilgilendirme sunumları yapıldı.

Toplantı sonunda ilçe Kaymakamı Mehmet Öztürk, bu tür projelerin Çayeli için çok önemli olduğunu, eğitim adına Çayeli’nde çok güzel ve olumlu çalışmaları yapıldığını gözlemlediğini, bu durumun Çayeli için memnuniyet verici olduğunu ifade etti. İlçe kaymakamı Mehmet Öztürk eğitimle ilgili her türlü etkinliğin icrasında üzerlerine ne düşüyorsa yapacaklarını ifade etti.

Program sonunda ilçe Kaymakamı Mehmet Öztürk Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Küçük tarafından katılımcılara Aralık ayına ait tanıtım broşürü dağıtıldı.