Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti toplantısı için Rize’de bulunan Türkiye Gençlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan mütevelli heyetiyle birlikte göreve yeni başlayan Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Necmettin Bilal Erdoğan beraberinde Rize Valisi Kemal Çeber, Mütevelli Heyeti Başkanı Nusret Bayraktar, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Fahri Kasırga, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Geliştirme Vakfı Genel Sekreteri Av. Harun Mertoğlu, Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi 22. Dönem Rize Milletvekili Abdulkadir Kart ve Hamdi Safi ile gerçekleştirdiği ziyarette Genel Müdür Ekrem Yüce’ye hayırlı olsun dileklerini iletirken yeni döneminde başarılar diledi.

ÇAYKUR ve Rize çayı ve yapılacak olan çalışmalar ve yeni projeler hakkında heyete bilgi veren Genel Müdür Ekrem Yüce ziyaretlerinden dolayı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyetine teşekkür etti.