Günde ortalama 76 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda yoğun ilgi gördüklerini kaydeden ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, ‘’Ürünlerimizi tanıtmak, ihracat olanaklarını artırmak, dış pazar payımızı büyütmek, mevcut ve potansiyel bayilerle görüşmek amacı ile SIAL China Fuarı’ndaki yerimizi aldık. Standımız yoğun bir ilgi ile karşılaşıyor, çayın anavatanı Çin’de böylesine yoğun ilgi ile karşılaşmak ayrı bir önem arz ediyor. Çayımıza, Çaykur’umuza gösterilen ilgiden son derece memnunuz’’ dedi.

"Amacımız ÇAYKUR’u daha fazla kişi ile buluşturmak"
ÇAYKUR markasının tüm dünyaya tanıtılması açısından uluslararası fuarlara katılımın önemine dikkat çeken Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu, ‘’Çin çok büyük bir pazar, 3 binden fazla ulusal market zinciri noktası var, biz bu noktaların bir kısmında yer alıyoruz, amacımız Çaykur’u daha fazla kişi ile buluşturabilmek. Bu amaç doğrultusunda potansiyel müşteri ve bayiler ile görüşmeler gerçekleştiriyoruz, SIAL China Fuarı bu açıdan çok olumlu geçiyor’’ diye konuştu.
Öte yandan ÇAYKUR standını ziyaret eden Şangay Başkonsolosu Sabri Tunç Angılı ile bir süre sohbet eden Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Başkonsolos’a siyah çay ikram etti.