Yaklaşık 1200 kişinin buluştuğu geleneksel iftar yemeğinde bir konuşma yapan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ÇAYKUR’un büyük bir aile olduğunu ve aile olarak çok güzel başarılara imza attıklarını belirtti. ÇAYKUR’dan 100 binin üzerinde emekli olduğunu belirten Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu “ÇAYKUR olarak büyük bir aileyiz. Aramızda emekli arkadaşlarımız da var. ÇAYKUR ’dan dan emekli olduktan sonra da aile mensubiyeti devam ediyor. 100 binin üzerinde emeklimiz var. Şu anda 12 bin çalışanımız var ve bu aile bugüne kadar çok güzel şeyler yaptı. Bölgemize ve ülkemize çok güzel hizmetler verdi, vermeye de devam ediyor.”

“ÇAYKUR BİR DÜNYA ŞİRKETİ OLDU”

ÇAYKUR’un ülke çapında değil artık dünya çapında bir şirket olduğunu belirten Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu: “Şu anda ÇAYKUR artık bölge veya ülke çapında bir kurum olmaktan çıktı dünya çapında bir kurum oldu. Türk çayını, Çaykur’ u artık bütün dünya biliyor. Hedefimiz bütün dünyaya yeni ürünlerimizle, didi’mizle, beyaz çayımızla, çay evlerimizle gerek ülkemizde gerek dünyada hızlı bir şekilde büyüyor, büyümeye devam ediyoruz.”

ÇAYKUR ARTIK KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURUYOR

ÇAYKUR’un artık eskisi gibi desteklerle ayakta durmadığını kendi ayakları üzerinde durmayı başardığını belirten Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu: “İşin esası burada, bu bölgede bizim sağlam durmamız gerekiyor. Çayda kaliteyi yükseltmemiz gerekiyor. Ana maddesi kaliteli olmak ve daha kaliteli şekilde işlemek ve bütün dünya ile de en üst düzeyde rekabet gücüne kavuşmamız gerekiyor. Bunu yapabilecek gücümüz var. Çaykur olarak artık kendi yağımızla kavruluyoruz, kara geçtik. Hepimizin morali yüksek olsun.”