Pek çok dev kuruluşla beraber kısa bir süre önce Türkiye Varlık Fonu Yönetimi A.Ş.’ye devredilen Çaykur’un, en yetkili ismi Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu ve Varlık Fonu’nun başında yer alan Mehmet Bostan görüşme gerçekleştirdi.

Mehmet Bostan’a yeni görevinde başarılar dileyen Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Sütlüoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Bostan, en kısa sürede Çaykur’u ve Rize’yi ziyaret edeceğini belirtti.

ÇAYKUR’UN ÖZELLEŞTİRİLMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL
Sözlerine devam eden Varlık Fonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bostan, ‘’Çaykur’un özelleştirilmesi kesinlikle söz konusu değil.  Önümüzdeki süreçte yeni düzenlemeler yapılarak Çaykur’un daha hızlı, daha kârlı ve daha verimli bir şekilde işlemesi sağlanacak; bu dönemde Çaykur’la birlikte çalışacağız, her türlü desteği vereceğiz. Çaykur’u çok daha güçlü, iyi noktalara birlikte taşıyacağız’’ dedi.
Ziyaretin sonunda Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Mehmet Bostan’a; Çaykur ürünü olan ve ‘’İmparatorların çayı’’ olarak adlandırılan beyaz çay takdim etti.