“didi” Yunanistan Bayii HAS TROFIMA O.E. firması tarafından Selanik’te 5-7 Mayıs tarihleri arasında tanıtımı yapılan“didi” marka soğuk çay çeşitleri tüketicilerden büyük ilgi gördüğü belirtildi.



“didi” tanıtımına organizatörlerin tahmininden çok daha fazla tüketici ilgi gösterdi. Üç gün süren tanıtıma katılan yetişkinlere farklı lezzetlerde yaklaşık 12.500 adet bardak çay ikram edilirken, çocuklara da 2.500 adet kutu çay ikram edildi. 

Yoğun keyif verici ve içinde glikoz bileşeni olmaması nedeniyle “didi” markası her yaştan tüketicinin beğenisini kazandı. 



T.C. SELANİK BAŞKONSOLOSU ORHAN YALMAN OKAN DA TANITIMA KATILDI 

Merkezi Gümülcine’de bulunan HAS TROFIMA O.E. firması tarafından düzenelenen ve üç gün süren “didi” soğuk çayları tanıtımına Türkiye Cumhuriyeti Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan da katıldı. 

Tanıtıma ailesiyle birlikte katılan Başkonsolos Okan, organizatörlerle sohbet etti ve tanıtımı yakından izledi. 



“didi” SELANİK’TE 800 AYRI NOKTADA SATIŞA SUNULDU 

“didi” soğuk çaylarını Selanik şehrinde yüzlerce farklı noktada bulmanız mümkün. “didi” Selanik temsilcisi Foti Pontikoglou konuyla ilgili verdiği bilgiler doğrultusunda “didi” soğuk çaylarının Selanik şehrinde 800 ayrı noktada bulunduğunu ve tüketicilere satışa sunulduğunu belirtti. 

Yunanistan satışları sorumlusu Yorgos Tiritidis ise, “Selanik hareket noktamız olmak kaydıyla hedefimiz “didi” soğu çay çeşitlerini bütün Yunanistan geneline yaymaktır” dedi. 

“didi” markasını Yunanistan pazarı ile buluşturan HAS TROFIMA O.E. firması sahibi Ömer Hasan tüketicilerden gelen tepkilerin olumlu olduğunu ve bundan mutluluk duyduklarını belirti, Ömer, “didi” soğuk çay çeşitlerini deneyen tüketicilerin büyük bölümü HAS TROFIMA O.E. firması organizatörlerine, Foti Pontikoglou ve ekibine memnuniyetlerini dile getirdiler.” dedi. 

Selanik satışları müdürü Maria Grammenou ise, satışlar konusunda “Selanik şehrinde her satış noktasında ‘didi’ soğuk çaylarının raflarda yerini alması için her gün sabahtan akşam geç saatlere kadar mücadele veriyoruz.” dedi. 

“didi” soğuk çayları HAS TROFIMA O.E. firması ile kısa sürede hem Yunanistan hem Bulgaristan pazarına girdi. “didi” soğuk çay konusunda müşteriler tarafından tercih edilen markaların başında geliyor.