Çaykur Rizespor’ da sular durulmuyor. Lig’de sıkıntılı günler geçiren yeşil-mavili kulüpte Goran Milosevıc ile yollar neden ayrıldı . İşte perde arkasında yaşananlar.

Sezon başında Beşiktaş’ dan kiralık olarak transfer edilen İsviçreli defans oyuncunun sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak fes edildi. Milosevic ile yolların ayrılmasına neden olan sorun ise Giresunspor karşılaşmasında yaşandı. 3-2 kaybedilen maçtan önce Teknik direktör İbrahim Üzülmez, Miloseviç’e ilk 11’ de görev vermedi.

18 kişilik kadroda yer alıp yedek kulübesinde oturacak olan İsviçre’ li oyuncu bunun kabul etmeyince kadrodan çıkartıldı ve maçı tribünde izledi.

Teknik direktör İbrahim Üzülmez, Goran Milosevıc ile Girsunspor maçında yaşanan bu gerilimi Başkan H.Kemal Yardımcı ve yönetime rapor ettikten sonra İsviçreli defans oyuncusunun bir hafta izin istemesi iplerin tamamen kopmasına neden oldu. Bununla da harekete geçen yönetim, sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer edilen Miloseviç ile yolları ayırmaya karar verdi.