Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında deplasmanda Denizlispor ile 0-0 beraber kalan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, "Bazen kazanamıyorsanız kaybetmemeniz gerekiyor...Bu şartlarda oyuncuların ortaya koyduğu bu emek hakikaten önemliydi. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Üzülmez, zor bir maça çıkacaklarını bildiklerini ve ona göre hazırlandıklarını söyledi.

Her iki takımın sıcak havaya rağmen ortaya koyduğu oyunun takdir edilmesi gerektiğine dikkati çeken Üzülmez, şöyle konuştu:

"Rakibin önemli oyuncularına karşı güzel bir oyun çıkardık. Hedefe gittiğimiz dönemlerde bu 1 puanlar çok önemlidir. Makasın daraldığı bu günlerde alınan 1 puanların önümüzdeki haftalarda ne kadar önemli olduğunu hep beraber göreceğiz. Bu şartlarda oyuncuların ortaya koyduğu bu emek hakikaten önemliydi. Oyuncularımı kutluyorum. Bazen kazanamıyorsanız kaybetmemeniz gerekiyor. Oyuncularım gol atmak için elinden geleni yaptı, ama atamadık. Her şeye rağmen 1 puan için futbolcularımı kutluyorum."