“Minik Kalpler Okul – Kulüp Projesi” aralıksız dürüyor. Rize ve genelinde 57 okulda ilk okul öğrencileriyle buluşmak amacında olan Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Akademisi son olarak Mehmet Cengiz Tesislerinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulunu ( TOOB) misafir etti.

Yaklaşık 100’e yakın ilk okul öğrencisini tesiste ağırlayan Akademi tüm alt yapı antrenörlerinin gözetimin de genç oyuncuları izleyerek notlar aldı. Bu projenin devamında tesislerimiz de misafir olan genç oyuncuları aynı zaman da Çaykur Rizespor Alt Yapı sorunluları Serkan Karavin, Habip Agun ve Sadullah Köse’de izledi. Alt yapı Koordinatörü Recep Akyıldız’dan bilgide alan yöneticiler projenin oldukça verimli ilerlediğini söylediler.

Proje ile ilgili bir açıklama yapan Altyapı Yöneticisi Serkan Karavin, amaçlarının öncelikle sporu geniş kitlelere yaymak, çocukları futbolla tanıştırmak olduğunu belirterek "Çaykur Rizespor Kulübü olarak başlattığımız proje aralıksız devam ediyor. Yaklaşık 57 okul la birlikte olacağız. Bazen okullar da bazen de tesislerimiz de onları misafir edeceğiz. Şu ana kadar aldığımız sonuç oldukça olumlu. Çok daha da iyi olacak. Burada Rizesporun geleceğini oluşturmak amacındayız. İnşallah sonuçları da güzel olacak." dedi.