Elazığspor yönetiminin düzenlediği basın toplantısında 2. Başkan Karahan Çelik son 2 sezonun değerlendirmesini yaparken Samsunspor örneğinden yola çıkarak Çaykur Rizespor hakkında ithaflarda bulundu.

Çaykur Rizespor aleyhinde sezon başından buyana devam eden provokasyon ve algı oluşturma operasyonu ligin bitiminden sonrada devam ediyor.

Birçok kulüp başkanı ve spor camiası içerisinde bulunan şahısların Çaykur Rizespor aleyhine yaptıkları açıklamalara son olarak Elazığspor kulüp 2. başkanı Karahan Çelik’de eklendi.

Elazığspor Kulübü 2. Başkan Karahan Çelik, “Samsunspor konusunda kulüplere yönetim bulunmadığında kayyuma gider spor kulüpleri nasıl olursa Samsunspor’da gördük ve Samsunspor küme düştü. Üstelik Samsunspor eski dönemlerde her yıl 25 milyon, 30 milyon yardım alarak görevlerini ifşa ettiler. Bu yılda Çaykur Rizespor bu ligde en şanslı aday olacağını söylemiştik. Özel muhabbetlerde de söyledik. Neden bu kanıya vardık? Rizespor son 3 ayda GSB de 30 milyonluk bir yardım aldı. GSB bakanı Rizeli ve 40 milyon yardım gönderildi. Gazişehir’de öyle”dedi.