Hafta sonu Çaykur Didi Stadında süper lig lideri Başakşehir'i konuk edecek olan Çaykur Rizespor çalışmalarını sürdürürken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Braian Samudio takım olarak hak ettikleri yerde olmadıklarını söyledi. Samudio: "Hak ettiğimiz yerde değiliz, takım hak ettiği yerde değil. Bu durumdan çıkmak için çok çalışmamaız gerekiyor. Takım olarak bunun bilincindeyiz."

SÜPER LİG HERKESE ZOR

Geçen sezon TFF 1. ligde attığı 20 golle kralı olan fakat bu sezon süper ligde geride kalan 11 haftada görev aldığı 9 maçta sadece 2 gol atabilen Samudio süper ligin zor olduğunu belirtti. Ligin herkes için zor olduğunu söyleyen Samudio: "Süper Lig zor, ama herkes için zor. Benim de zaman zaman zorlandığım oluyor. Ama önemli olan benim gol atmam, gol kralı olmam değil.  Ben takımımın başarısına odaklandım. Ben atmışım, Vedat atmış, Oleksandr atmış bunun bir önemi yok. Takımın 3 puan alması önemli.

BAŞAKŞEHİR ZOR MAÇ OLACAK

Hafta sonu konuk edecekleri lig lideri Başakşehirspor maçının zor olacağını belirten Samudio: "Başakşehir'e karşı çok zor mücadele bizi bekliyor. Başakşehir ligde lider. Onlara karşı koyabilmemiz için çok çalışmamız gerekiyor. Bu ligde ilk maçtan son maça kadar bütün maçlar zor geçiyor. Eğer takım halinde konsantre olursak bu maçtan 3 puan çıkartabiliriz."