2017-2018 Sezonu Amatör Futbol Ligi U17 Rize Şampiyonası final maçında Çaykurspor futbol takımı, Ardeşen spor futbol takımını penaltılaral-5-4 yenerek, bölge şampiyonluğuna katılma başarısını elde eden takım oldu.

Çaykurspor U17 futbol takımı 2017-2018 Sezonu Rize Amatör A grubunda ve Play-off’da yapmış olduğu tüm karşılaşmalarda hiç yenilmeden, namağlup olarak şampiyonluk başarısını sahip takım olmuştu.

U17 A Gurubunda Play-off’a yükselen takım olan Çaykurspor, B Grubunda Play-off’a yükselen Ardeşen spor takımıyla, Derepazarı İlçe Stadı'nda oynanan final maçı normal süresi karşılaşması 0-0 sona erdi. Ardından geçilen seri penaltı atışları sonucunda, Çaykurspor 5 penaltıdan 5’ını gole çevirmeyi başardı. Ardeşen spor futbol takımı ise 4 golde kalarak, sahadan mağlup olarak ayrılan takım oldu.

Büyük bir centilmenlik içerisinde geçen şampiyonluk müsabakası sonucunda, 2017-2018 Futbol Sezonu Şampiyonu olan, Çaykurspor U17 Futbol takımı, TFF tarafından belirlenen 8 Haziran 2018 tarihinde 1. Kademe Bölge Şampiyonluk müsabaka karşılaşmaları için Ardahan iline gidecek. Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya ALİM, Rize Şampiyonu olan kurumunun U17 Futbol takımının Rize Şampiyonluğu başarısı nedeniyle, Çaykurspor Sportif Branşlar As Başkanı Mahir Biberoğlu, Çaykurspor U17 Futbol takımının Antrenörü Yaşar Yüksel ve şampiyon takımın sporcuları tebrik ederek, başarılarının gelecek ay Ardahan ilinde yapılacak olan bölge şampiyonluğu ile devam etmesini diledi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI