Çoruh EDAŞ, T.C. Sağlık Bakanlığı Rize İl Sağlık Müdürlüğü Kaçkar Devlet Hastanesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısı ile hastanede tedavi gören çocuklar için etkinlik düzenledi. Hastanede tedavi gördükleri için bayram kutlamalarına katılamayan çocuklar için hediyeler dağıtan Çoruh EDAŞ, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yalnız bırakmadı.

Şirket yetkilileri: “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hastanede yatan çocuklarımızı ziyaret etmek istedik. Ziyaret sırasında çocuklarımıza özel armağanlar dağıtarak yüzlerindeki tatlı tebessüme şahit olmak bizleri de heyecanlandırdı. Bütün çocuklara sağlıkla, huzurla ve mutlulukla yaşayabilecekleri nice bayramlar diliyoruz. Kurum olarak bu tarz etkinliklere önem veriyoruz” dedi.

Çoruh EDAŞ, etkinlikte desteğini esirgemeyen; T.C. Sağlık Bakanlığı Rize İl Sağlık Müdürlüğü Kaçkar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Hakkı YENİLMEZ, Başhekim Yardımcısı Op.Dr. Serkan YAĞCI, Çocuk doktorları Uzm.Dr. Eren ERSEVEN, Uzm. Dr. Ümmüşen KAYA AKÇA, Uzm. Dr. Hilal İPEKÇİ, Kaçkar Devlet Hastanesi Müdürü Mevlüt OKUTAN, Müdür yardımcıları Alperen BOLAT - Ramazan AKATİN’e ve çocuk servisi çalışanlarına teşekkürlerini iletti.