Merkezefendi Belediyesi’nin 1 Eylül tarihinden itibaren hizmete sunduğu çağrı merkezinde, Merkezefendili vatandaşların istek ve önerileri cevap buluyor.
Merkezefendi Belediyesi tarafından hizmete açılan çağrı merkezi her gün yüzlerce vatandaşın sorununa çözüm buluyor. 1 Eylül tarihi itibariyle hizmete sunulan çağrı merkezine günlük ortalama 700 telefon geldiği belirtildi. Çağrı merkezi her gün vatandaşların çevre temizliğinden fen işlerine ve zabıtaya kadar birçok talebine cevap verilerek çözüm bulunuyor. Gelen bu telefonlardaki taleplerin ve önerilerin tamamına cevap verilerek çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor.
Vatandaşlar ayrıca, Merkezefendi Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler ve yaptığı çalışmalar hakkında çağrı merkezinden bilgi talebinde bulunabiliyor. Sürekli olarak yapılan hizmet içi eğitimlerle de çağrı merkezi görevlileri kendi bilgilerini güncelliyor.
Çağrı merkezi ile ilgili değerlendirmelerde bulanan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak sosyal ve kültürel belediyecilik noktasında marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bütün bu kültürel projelerimizin yanında yapısal projelerimizde var. Hepsinin ötesinde bizler memnuniyet üretmek için çalışıyoruz. İnsanımızın memnuniyeti her şeyin üzerinde bulunuyor. Merkezefendi Belediyemiz ile vatandaşlarımızın kurumsal iletişim içi çağrı merkezimizi faaliyete aldık. Vatandaşlarımızın çağrı merkezimize ait telefon numarasından bizlere ulaşabiliyorlar” dedi.