Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geleneksel hale gelen halk günü buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, ilki Ağustos 2015’te yapılan ve her ayın ilk salı günü düzenlenen halk günü buluşmaları Aralık ayında da devam etti.
Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, onların istek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi. Halk buluşmalarının devam edeceğini belirten Başkan Zolan, “Hemşehrilerimizle daima iç içe gönül gönüleyiz. Denizlimiz için bir fazla ne yapabiliriz, vatandaşlarımızın bir fazla hangi derdine çare bulabiliriz bunun derdindeyiz. Halk Günü bu açıdan bizlere çok detaylı bir izlenim kazandırıyor. Her vatandaşımız sorunu ve talebini bizlere doğrudan iletme fırsatı buluyor. Vatandaşlarımızla her gün birlikteyiz, ancak Halk Günü buluşmaları bu yönüyle de öne çıkıyor” diye konuştu.
Öte yandan halk gününe katılan Somalili çift Amina Osman ile Mohamed Said de Başkan Osman Zolan ile görüştü. Osmanlı İmparatorluğu döneminde Somali’ye yerleştirilen Türk ailelerden birine mensup olduklarını ileri süren Somalili çift, Türkiye’de yaşayan akrabalarıyla bağlarını koparmadıklarını, kısa süre önce ise Denizli’ye geldiklerini belirtti.