Denizli’nin Pamukkale İlçesinin Irlıganlı Mahallesi’nde iki hafta önce çıkan yangında evi kullanılamaz hale geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 75 yaşındaki Arzu Aksoy ve ailesine yardım eli uzandı.
Denizli’nin Pamukkale İlçesinin Irlıganlı Mahallesi’nde iki hafta önce meydana gelen talihsiz bir yangınla . Kızı Özlem Aktaş, damadı Mustafa Aktaş ve iki torunuyla birlikte yaşayan Arzu Aksoy’un evi küle döndü. Denizli’de hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü kuran Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen 75 yaşındaki Arzu Aksoy ve ailesine yardım elini uzattı.
Olayın ardından Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli harekete geçti. Büyükşehir Sevgi Eli ekipleri ailenin yeni taşındığı evlerinin tüm eşyalarını ve aile bireylerinin kıyafet ihtiyaçlarını karşıladı. Ayrıca aileye gıda yardımı ve maddi destekler sağlandı.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Sosyal belediyeciliğin en önemli sorumluluklarından bir tanesi afetzede ailelere sahip çıkmaktır. Bu anlayışla vatandaşlar en kötü günlerinde de yanlarında olarak imdadına koşmaya devam edeceğiz. Yeter ki hayatlar kaybedilmesin, maddi ihtiyaçların telafisi var. Ben bu vesileyle ailemize büyük geçmiş olsun diyorum” dedi.