Rize Sivil Toplum Gönüllüleri Platformu Rize’de ilk kez düzenlenecek olan STK fuarı ve organizasyonu için , Rize Sivil Toplum Kuruluşları Yerel İşbirliği Çalıştayı Rize Ebruli Yaşam ve Sanat Derneğinde gerçekleştirildi.

RİZE’NİN İLK STK FUARI OCAK AYINDA

Rize’de yerel STK’ların güçlenmesi, Ortaklık kültürünün ve kamu STK işbirliğinin artması adına Kurulan Rize Sivil Toplum Gönüllüleri Platformu Rize’de bir ilki gerçekleştirecek Bu çalışmalar kapsamında Rize ve İlçelerinde faaliyet yürüten yerel derneklerin kendilerini tanıtma ve yaptıkları çalışmaları anlatabilme ve Rize’ye gönlünü verenlerin ortak zemininde buluşmasını sağlamak adına 11 Ocak Perşembe günü ilk kez Rize'de STK fuarı Düzenlenecek. 

Konu hakkında Rize Sivil Toplum Gönüllüleri Platformundan Yapılan Açıklamada ; Rize Sivil Toplum gönüllüleri Platformu olarak ilimizde yerel sivil toplum kuruluşları olarak 2018  yılına çok güzel bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda 24 Aralık 2016 yılında gerçekleştirdiğimiz “Rize Sivil Toplum Kuruluşları Yerel İşbirliği toplantısı sonuçlarının yer aldığı kitabın basımı, İlimizde faaliyet yürüten yerel STK'ların yaptıkları çalışmaları anlatabilecekleri, kendilerini ifade edebilecekleri ve tanıtabilecekleri ortamı sağlamak, çalışmalarında kendilerine destek olabilecek ortaklıkların oluşabileceği bir zeminde buluşturmak amacı ile Rize’de ilk kez düzenlenecek olan STK fuarı organizasyonu ve İlimize değer katan stkların gecesi olarak adlandırdığımız ve 2.sini düzenleyeceğimiz Rize Sivil Toplum Diyalogu sahne programı gibi üç büyüğk çalışma hazırlıklarımız devam etmektedir.

STK FUARINDA KİMLER YER ALACAK

11 Ocak 2018  Perşembe günü saat 12.00 de İsmail Kahraman Kültür Merkezinde Düzenlenecek olan Fuar da Rize ve İlçelerinde faaliyet yürüten yerel STKlar yer alacak. Tamamen Ücretsiz bir şekilde kendilerine eşit oranda  tahsis edilecek bu alanlarda kendilerini ve çalışmalarını tanıtmak diledikleri gibi kullanabilirler.
 

Akşam saat 18.00 'de de ödül töreni düzenlenecek