80 kişilik yönetim kurulu üyesi ile kurucu Genel Başkan Hasan Kansızoğlu başkanlığında kurulan Türkiye Yardımlaşma Derneği ilk genel merkez toplantısını Rize Konağında yapacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kurucu Başkan Hasan Kansızoğlu 80 kişi ile çıktıkları bu yolda amaçlarının tek bayrak tek vatan tek millet aşkıyla Türkiye’ye hizmet etmek istediklerini belirtti.

6 yıldır sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerin belirli kademelerinde hizmet verdiğini belirten başkan Kansızoğlu: “6 Yıldır siyasi parti ve STK kuruluşlarında şube-bölge ve genel başkan yardımcılığı yapıp bu tecrübeyle 80 kişilik yönetim kurulu arkadaşlarımız ile beraber yola çıktık. "Mesele vatansa gerisi teferruattır." deyip yola çıkan Türkiye Yardımlaşma Derneği ilk genel merkez yönetim kurulu toplantısını kurucu üyesi geçici Genel Başkanı olarak benim başkanlığımda 30 Aralık Cumartesi günü saat 14 00 da Ankara Hamamönü Rize konağında gerçekleştireceğiz. Sessizlerin sesi olarak devlet birlik beraberliğini sağlamak için siyasi görüş ayırmadan 28 ayrı görev dağılımı yaparak örnek engelli eğitim sağlık aile spor gençlik gibi hizmet aşkıyla yola çıkarak kadromuzu oluşturduk. İl ve ilçelerde vatandaşlarımızın görüşlerini Alarak yönetim kurulu Her vatandaşımıza ulaşmak amacıyla Türkiye yardımlaşma derneği hizmete başlayıp devletimizin tepesinde tek bayrak tek vatan tek millet aşkıyla ülkemiz için hizmet yolundan Ayrılmayan devlet yöneticilerimize bağlı olarak Türkiye Yardımlaşma Derneği Türkiye’miz için hayırlı olsun. Mevla’m başarılı hizmetler yapmayı hepimize Nasip eylesin.” Dedi.