Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve son 3 maçta 9 puan alarak büyük bir çıkış yakalayan Diyarbekirspor’da hedef büyüttü.
Diyarbekirspor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Düzyurtspor’u yenerek üst üste 4. galibiyetini elde etmek istiyor. Maçın hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Kırmızılı takım, Cuma günü Ankara aktarmalı uçak seferi ile maçın oynanacağı Trabzon’a gidecek. 3 maçlık cezasını tamamlayan ancak menisküs ameliyatı olan Tunç Behram ve ameliyat olduğu için sezonu kapatan Uğur bu haftada da yok. Sakatlığı bulunan Adem’in durumu ise hafta sonuna kadar belli olacak.
Düzyurtspor maçının önemi hakkında sık sık futbolculara uyarılarda bulunan Teknik Direktör Metin Altınay, genç ve koşan bir rakiple karşılaşacaklarına dikkat çekti. Kazanmak zorunda olduklarının altını çizen Altınay, ”Bizim bir hedefimiz var. Buna ulaşmak için sürekli kazanmak zorundayız. İç saha ve deplasman fark etmez. Genç ve mücadele gücü yüksek bir takımla oynayacağız. Aynı zamanda son haftalarda önemli galibiyetler alan bir takım. Bu yüzden rakipten daha iyi olmalıyız. Tek hedefimiz Trabzon’dan 3 puanla dönmek olacak” dedi.