Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ilçede bulunan bakkal ve büfe sahipleriyle Belediye Nikah salonunda düzenlenen yemekte bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe Belediye Başkan Yardımcıları Suat Madenci ile Ali Direk, bazı meclis üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nedim İşgören’de katıldı.
Büfe ve bakkal esnafıyla bir araya gelen Başkan Yemenici, belediye tarafından düzenlenen yemekte, Akçakoca’yı geliştirme ve büyütme konusunda çalışmaların devam ettiğini söyledi. Bu kapsamda belli periyotlarla düzenlenecek olan yemeklerde esnaflarla ve sivil toplum örgütleriyle bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunacaklarını belirten Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici 2014 -2016 tarihleri arasında belediyenin gerçekleştirdiği çalışmaları ve hayata geçen projeleri sunum eşliğinde anlattı ve şu sözlere yer verdi "İlçemizin güçlenmesinin esnafımızın, yatırımcılarımızın güçlenmesi ile olacağını biliyoruz. Akçakoca’nın değerlerini ön plana çıkarmak, turizm potansiyelini artırmak için projeler üretiyor, projelerimizi esnafımızla, halkımızla paylaşıyoruz. Temeli attığımız ve uygulamaya koyduğumuz projelerle inşallah yakın bir zamanda şehrimizin nefes alacağı, insanların hayran olacağı bir ilçeye sahip olacağız” dedi.
Çalışmaları tek tek açıklayarak görsellerle anlattı ve sunum sonunda Başkan Yemenici, büfe ve bakkal sahiplerinden gelen soruları yanıtladı ve talepleri aldı.