Düzce Üniversitesi, Boyut Group’un Hatay’da düzenlediği Educaturk Hatay Fuarı ile Eket Fuarcılık’ın Antakya Ottoman Palace’da organize ettiği Antakya Üniversite Tercih Günleri etkinliğine katıldı.
“Öğrencilerimiz varlık sebebimizdir” anlayışıyla eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Düzce Üniversitesi, Hatay’da yükseköğrenime hazırlanan gençlerle bir araya geldi.
Düzce Üniversitesi, İletişim ve Tanıtım Koordinatörlüğü’nün temsil ettiği etkinlikte; Fakülteler, Yüksekokullar, lisans ve ön lisans programları hakkında detaylı bilgiler verilerek Düzce ve Üniversite ilgili merak edilen konular hakkında aydınlatıcı değerlendirmelerde bulunuldu.
Standı ziyaret eden rehber öğretmenler ve öğrencilerle, Üniversitenin ait tanıtım materyalleri paylaşılarak Düzce Üniversitesi’nin kazandığı akademik ve bilimsel başarılarla öğrencilerine önemli kariyer imkanları sunduğu ifade edildi.
Türkiye’nin dört bir yanından gelen üniversitelerin katıldığı, iki gün süresince devam eden etkinliklerde; öğrencilere yönelik sınava hazırlanma süreci, başarı stratejileri, burs programları, zaman yönetimi, doğru üniversite ve meslek seçimi gibi konularda uzman kişiler tarafından kişisel gelişim seminerleri de verildi.
Birçok şehirde düzenlenen etkinliklere katılarak tanıtım yapan Üniversitenin, Ülkemizin farklı kültürlerine uzanarak değer üretmeye devam ediyor.