Düzce’de yaklaşık 3 yıldır görev yapan ve son kararname ile Kırşehir Emniyet Müdürlüğüne atanan Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Düzce Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı’ya veda ziyaretinde bulundu.
Yaklaşık 3 yıldır Düzce İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan İsmail Hakkı Akyüz, emniyet müdürleri kararnamesi ile Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğüne atandı. Atanmasının ardından Akyüz veda ziyaretlerine başladı. Akyüz, beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir ile DESKKKOP Başkanı Ertan Taşlı’ya veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette Akyüz, görev süresi boyunca uyum içerisinde çalışmalar yapıldığını ifade ederek Başkan Ertan Taşlı ve Düzce esnafına teşekkürlerini iletti.
Ertan Taşlı’da Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz’e “Düzce’miz için yaptığınız her çalışmada kurum olarak destek vermeye çalıştık. Ancak sayın müdürümüzün şahsi gayreti ve kurduğu ikili ilişkilerle tüm esnafımız tarafından sevilen takdir gören bir kişi olarak hafızalara geçmiştir. Bundan sonraki hayatında ailesi ile mutlu ve sağlıklı bir ömür diler. Düzce halkımız ve esnafımız için yaptığı tüm çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum yeni görevin de başarılar diliyorum” dedi.