AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce’nin il oluşunun 17. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce’nin il oluşunun 17. Yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda; “ Türkiye’nin en genç ili olan Düzce’miz iki büyük depremin ardından neredeyse çehresi tamamen değişmiş ve 17 yıl içinde dizlerinin üstünde çöken bir il yeniden ayağa kalkarak koşmaya başlamıştır. En genç il olmamız hasebiyle daha çok çalışarak hem il olmanın gereklerini hem de hemşehrilerimize en iyi hizmetin gelmesi için hiç durmadan hizmet etme yarışı içine girdik.
Ankara ve İstanbul gibi iki metropolün arasındaki Düzce’mizi cazibe merkezi haline getirerek, sosyal, kültürel ve ekonomik olarak gelişimini tamamlamak en önemli ve birinci önceliğimiz oldu. 77 dilin konuşularak sosyal barışın ve huzurun sağlandığını ilimizin gelişip kalkınmasında emeği olan tüm kurumlarımıza, vatandaşlarımıza ve hükümetlerimize teşekkür ediyorum.
Düzce’mizin il oluşunun 17. kuruluş yıl dönümünü kutlar, ilimizin her alanda gelişimini sürdürmesi ve kalkınmasının sağlanması için canla başla çalışacağımızı bildiririz” ifadelerinde bulundu.