Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Düzce ziyaretinde Vali Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 15 Temmuz Şehidi 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan anne ve babasını ziyaret etti.
Bir takım etkinliklere katılmak için Düzce’ye gelen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Vali Zülkif Dağlı’yı makamında ziyaret etti. İlk olarak Valilik Şeref defterini imzalayan Kurtulmuş’a Vali Dağlı rahle hediye etti.

Kurtulmuş Başkan Keleş’i ziyaret etti
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ziyaretleri kapsamında Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Keleş, Numan Kurtulmuş’a çini hediye ederken Kurtulmuş’un eşine tel kırma hediye etti. Ayrıca yöresel ürünlerin yer aldığı bir sepet verildi.

Şehit ailesi unutulmadı
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bombalanan Gölbaşı Özel Hareket Daire Başkanlığında şehit düşen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan’ın Beyköy Beldesinde bulunan baba ocağını da ziyaret etti. Kurtulmuş, şehidin babası Ramazan ve annesi Hanife Baysan’la bir süre sohbet etti.

Öğrencilerle sohbet etti
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, kentte ziyareti sırasında Mehmet Akif İnan Ortaokulunu ziyaret ederek bir süre öğrencilerle sohbetti.